Vormingen

Vormingen

 

Rouwen is een enorm belangrijk onderwerp, maar communicatie er rond ligt moeilijk.

Vzw Rouwkost helpt graag om kennis rond rouwen te delen en bespreekbaar te maken.

Vzw Rouwkost organiseert vormingen rond rouw-gerelateerde thema’s op maat van het publiek. Zo mochten we al vormingen geven aan thuisbegeleidingsdiensten, leerkrachten kleuter- en lager onderwijs, CLB en Child Focus.

Wij geven ook vorming aan pubers en adolescenten.    Ze leren wat rouwen betekent, wat dit met je doet, hoe je er mee kan omgaan en welke hulpverlening er bestaat.  

Wij vragen hiervoor een financiële bijdrage welke integraal naar onze werking gaat.

Meer info kan je bekomen via onderstaande contactformulier

Wie geeft de vormingen?

Luc De Geyndt was tot voor 1 mei 2019 verantwoordelijke van de dienst slachtofferbejegening bij de PolitieZone AMOW. Zo heeft hij heel wat families gezien en ondersteund met informatie aan het begin van hun rouwproces. Nu geniet hij van zijn pensioen maar blijft actief in vzw Rouwkost o.a. door vormingen te geven. Hij stond samen met Kim De Nil aan de wieg van het doosje “De eerste troost” in 2013, dat rouwen bespreekbaar helpt maken voor jonge kinderen.

Ben je geïnteresseerd om een vorming aan te vragen? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in. Informatie zoals leeftijdsgroep en locatie helpen ons om je bericht beter te beantwoorden.

Vragen over vormingen